Referrals of aanbevelingen video's

gratis afspraak maken

Volg ons wanneer de info op deze pagina voor u interessant is.

en op deze manier op de hoogte blijven van de nieuwste marketing-facts

Klanten aan het woord laten, is dat niet de beste reclame die er is? Stel u voor, uw klanten praten enthousiast over uw bedrijf, product of dienst. Prospects geeft dit enorm veel vertrouwen, want zij horen van ervaringsdeskundigen de oplossingen die geschikt zijn voor hun bedrijf. Klanten zijn dan ineens ambassadeurs geworden die op overtuigende wijze prospects binnenhalen. Hieronder ziet u een paar voorbeelden en hierop zijn vele variaties denkbaar, die passend zijn voor uw bedrijf, product en/of dienst.

NovasSystems

Natuurlijk vinden wij van NovaSystems dat wij de Ɣllerbeste IT-leverancier zijn. Klanttevredenheid en service staan bij ons immers hoog in het vaandel en wij hebben een zeer hoog gehalte aan kennis en expertise in huis. Maar wie kan betere referenties geven over onze organisatie dan een aantal van onze eigen zeer gewaardeerde klanten die dagelijks werken met onze systemen en diensten? En die onze service en klantgerichtheid ook daadwerkelijk in de praktijk ervaren? Daarom presenteren wij dan ook met gepaste trots onze NovaSystems Referral Video. In deze flitsende bedrijfspresentatie maakt u kennis met ons bedrijf en vertellen onze klanten waarom zij zo tevreden zijn met NovaSystems als IT-partner en wat onze meerwaarde is ten opzichte van andere IT-dienstverleners. Dus niet wij-van-wc-eend-adviseren-wc-eend, maar eerlijk en oprecht referentie materiaal! Bent u onze volgende tevreden klant?

Opdrachtgever: NovaSystems
Klik hier voor meer informatie.

Competensys

Vanuit hun passie voor kwetsbare doelgroepen op de arbeidsmarkt, is men dagelijks bezig om de match tussen cliƫnten en werkgevers te verbeteren. Met innovatieve concepten op het vlak van diagnose, matching en werkgeversbenadering voor gemeenten en SW-bedrijven. Goed gefundeerde clientkennis in relatie brengen met vacatures, baankansen en stageplekken door toepassing van de nieuwste webbased technieken.

Opdrachtgever: Competensys
Klik hier voor meer informatie.