Blog: Een marketing video die leads genereerd?

met video leads genererenVideo als marketing instrument inzetten op de website om leads te genereren. Hoe doe je dat? Ontvang GRATIS het Online Video Handboek en in 3 stappen ...

laten we zien hoe een dergelijke marketing video campagne tot stand komt.

 

Volg ons wanneer de info op deze pagina voor u interessant is.

en op deze manier op de hoogte blijven van de nieuwste marketing-facts

  1. Wat wilt u bereiken? Dat is wat u als eerste moet bedenken. Wilt u meer verkeer, meer klanten of meer leads? Als u meer leads realiseerd, dan komen er meer klanten en zal ook het verkeer toenemen.
  2. Produceer de video. Het klinkt makkelijker dan het lijkt. Op de 1e plaats moet de video een professionele uitstraling hebben. Amateur beelden doen afbreuk aan beeld dat men wil scheppen. Bedenk een kort verhaal waarom het bedrijf of het product zo bijzonder is. Maak de kijker nieuwsgierig en maak aan het eind een 'Call to action'.
  3. Call to action. Maak hiervoor een speciale landingspagina, zodat goed gemonitord kan worden hoeveel bezoekers na het kijken van de marketing video het aanbod bekijken. Bedenk dat de kans  53x groter is om op de 1e pagina te komen met behulp van een video op de eigen website, aldus de onderzoekers van Forrester Research. Lees hier het volledige artikel op de website van Frankwatching.

Maak direct een vrijblijvende afspraak, wij vertellen hoe we dit aanpakken én ontvang het Online Video Handboek gratis!

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen